Hinnat

Valitse sinulle sopivin vaihtoehto. Tilaa asunnon virtuaalikuvaus.

Asunnon 360 kuvaus ja virtuaaliesitys

Tilaa edullinen 360 kuvaus asunnosta. Saat samalla valmiin asunnon virtuaaliesityksen, jonka liität linkkinä Oikotien tai Etuoven asunnonmyynti-ilmoitukseen. Voit kuvata myös itse omalla 360 kameralla ja lähettää kuvat. Saat oman virtuaaliesittelyn asunnosta nopeasti.

Virtuaaliesittely eli 3D-esittelyn teko yritykselle

3D esittelyitä eli virtuaaliesittelyitä on valmistettu välittäjilöle jo vuodesta 2020 alkaen kymmeniä. Yritys tai välittäjä ostaa 360 kameran ja kuvaa asunnon itse. Tämän jälkeen hän lataa kuvat pilvipalveluun ja saa valmiin virtuaaliesittelyn suoraan Eutovelle tai Oikotielle ja tarvittaessa suoraan omille kotisivuille upotettuna. Tästä 3d-kuvat.fi:llä on usean vuoden kokemus.

Google Street View esitys yritykselle

Google Street View virtuaaliesitys tuo asiakkaita lisää liikeeseesi. 360 näkymä liiketilasta helpottaa asiakkaiden asiointia liiketiloissa.

360 kuvauksen hinta

Opastan ilmaiseksi 360 kameravalinnoissa, kysy lisää! Lisäksi etäkoulutan mm. kiinteistövälittäjiä aloittamaan virtuaaliesittelyiden käytön omilla kameroilla. Voit myös lähettää kysymyksiä ja ehdottaa muutoksia ylläoleviin vaihtoehtoihin ja pyytää etäkoulutusta. Soita sivun alaosan puhelinkuvan numeroon tai lähetä suoraan sähköpostia seuraavaan osoitteeseen:

ismo.talka(ät)3d-kuvat.fi

Tietosuojalauseke